logo-new-v2

Уроци

„Движението е живот. Животът е процес. Подобрете качеството на процеса и ще подобрите качеството на самия живот.“

Д-р Моше Фелденкрайс

Запишете се за групов урок на живо

Можете да се включите в групов урок „Осъзнаване чрез движение“. Тук учителят ви води в движенията чрез гласови инструкции. Този вид уроци могат да бъдат в зала на живо или онлайн.

Запишете се за идивидуален урок на живо

Може да се запишете на индивидуален урок „Функционално интегриране“, в който учителят ще работи с вас като използва ръцете си, а и понякога гласа си, за да ви насочва.

Какво предлагам

Всички наши занимания се наричат уроци.

Можете да се включите в групов урок „Осъзнаване чрез движение“. Тук учителят ви води в движенията чрез гласови инструкции. Този вид уроци могат да бъдат в зала на живо или онлайн.

Друг вариант е да се запишете на индивидуален урок „Функционално интегриране“, в който учителят ще работи с вас като използва ръцете си, а и понякога гласа си, за да ви насочва.

И груповите, и индивидуалните уроци могат да бъдат на български или на английски език.

В общата ни работа, групова или индивидуална, във взаимодействието между учител и ученик, създаваме нова организация на нервната система, която се пренася в усещания на физическо, емоционално и психическо ниво.

Всеки урок продължава между 40 и 60 минути.

За актуалния график и възможности е най-добре да се свържете лично с мен. Дори да имате само въпроси и просто да сте любопитни, ми пишете или ми се обадете, и с радост ще ви отговоря.

Какво ви трябва?

Ако ще участвате в групов урок на живо е важно да сте удобно облечени. В залата, в която се провежда урока, вероятно ще има осигурени постелки, одеяла, възглавнички и т.н. Добре е, от хигиенни съображения, да си донесете хавлиена кърпа или голям шал или дори парче плат (приблизителен размер 1 м на 2 м), който да сложите върху избраната от вас постелка.

Ако сте се записали на групов виртуален урок, е необходимо да сте облечени с удобни дрехи и да имате комфортна постелка на пода. При нужда можете да си вземете възглавнички, одеяло, хавлиена кърпа, за да се настаните възможно най-удобно за предстоящия урок. Осигурете си спокойно пространство, в което можете да се движите свободно и няма да ви прекъсват.

Ако ви предстои индивидуален урок, отново е важно да се погрижите за удобството на облеклото. Не е нужно да сте в спортно облекло – удобни панталон, риза или всичко, което не ви стяга и притеснява е подходящо. Останалите необходими неща ги има в кабинета на учителя.

Изпратете запитване

Моля използвайте формата за да изпратите запитване за групови  или индивидуални уроци.